Gratis verzending vanaf €100- *
Voor vragen bel 010-2108456 | Klantenservice | Inloggen
Vragen: 010-2108456 | Winkelwagen | Inloggen

Winkelmand 0 artikelen

U heeft nog geen producten in uw winkelmand.

0 artikelen - Subtotaal: € 0,00

BESTELLEN

AV en privacy beleid

Levertijd: Als het product tijdelijk niet op voorraad is, dan kan dat een langere levertijd betekenen. Hiervan wordt u op de hoogte gesteld. Dit geldt ook indien het product uit ons assortiment genomen is.

Producten van Ekkia: levertijd binnen 1 - 1,5  week.
Produkten van Harry's Horse: levertijd binnen 1 week
Produkten van Pfiff: levertijd binnen 2 weken.

De levertijd geldt voor producten die bij de leverancier voorradig zijn. Staan producten in backorder kan de levertijd uitlopen
 
Garantie: Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Mocht er onverhoopt iets mis zijn aan een door ons geleverd product dan zullen wij de kosten van reparatie of herstel op ons nemen. In een uiterste geval kunnen wij het product vervangen. Dit leggen wij ook ter beoordeling voor aan de importeur.  In goed overleg proberen wij er altijd uit te komen.
De garantie omvat fabrieks- en/of materiaal fouten. Normale slijtage valt uiteraard niet onder de garantie. De garantie vervalt bij oneigenlijk gebruik, slecht onderhoud en wanneer door derden reparaties zijn uitgevoerd. Horseshop International is niet aansprakelijk voor vervolgschade als gevolg van schade met onze producten.
 
Verzendkosten: Alle producten kunnen worden verzonden. Dit kan gebeuren na vooruitbetaling of op verzoek onder rembours. Let op: Pakketten tot 25 euro worden niet onder rembours verstuurd.  Pakketten tot 10 kilo kosten 4.95 euro.  
Boven de 10 kg - 30 kg  bedragen de verzendkosten 8 euro. Verzendkosten Sulky Cavaletti 30 euro, Sulky Oxer 40 euro, Sulky Pirouette 40 euro. BOVEN DE 100 EURO FRANKOVRIJE LEVERING BINNEN NEDERLAND.(m.u.v. sulky's en sulky onderdelen)

Betalingsvoorwaarden:  De prijzen op de website zijn vermeld in Euro’s en zijn inclusief de B.T.W. U kunt betalen onder rembours of bij vooruitbetaling. Rembours zendingen zijn alleen voor zendingen binnen Nederland.

Voor handelsstallen gelden speciale prijzen. U kunt hier persoonlijk contact voor opnemen.  

Geldigheid van weergegeven prijzen:  Als door een typefout of technische storing de prijs, het tarief of andere voorwaarden van een product verkeerd is weergegeven, dan kan Horseshop International weigeren deze bestelling uit te voeren tegen de verkeerd weergegeven voorwaarden of prijs.
 
Ruilen of (geld) retour: 
Als een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan kunt u het, mits ongebruikt (er mag uiteraard wel gepast worden) en onbeschadigd in de originele verpakking terug brengen of zenden met insluiting van faktuur of kopiefaktuur met  uw opmerkingen, waarna wij het product kunnen omruilen voor een ander product of geld retour geven.
Retourpakketten dienen voldoende gefrankeerd te worden. Kosten van het opnieuw verzenden vanaf Horseshop zijn voor onze rekening bij artikelen boven de 20 euro.
In het geval van creditering wordt alleen het goederenbedrag gecrediteerd, niet de vracht- en eventuele rembourskosten. 
Eventuele schoonmaak- en bijbehorende extra arbeidskosten worden in rekening gebracht.
Ook (Arbeids)kosten voor het verwijderen van haren van producten worden in rekening gebracht. Wij raden hier rekening mee te houden bij het passen van producten (gebruik bijvoorbeeld altijd een onderdeken of laken bij het passen van dekens).
 
Dit dient wel binnen 48 uur telefonisch of schriftelijk te worden gemeld na ontvangst van de artikelen waarna de artikelen binnen 8 dagen kunnen worden geruild of teruggezonden.
 
Afgeprijsde artikelen kunnen niet meer teruggestuurd worden.
Bij terugzending dient het pakket gefrankeerd te worden geretourneerd. 
Artikelen die beschadigd zijn mogen niet worden geruild of geretourneerd.
Als na 2 weken tot maximaal 1 maand nog een artikel teruggezonden wordt, zal er 90% van het aankoopbedrag teruggestort worden tenzij dit overmacht betreft. Dit kunt u dan telefonisch melden. Daarna kunnen er geen artikelen meer geretourneerd worden.
U kunt contact opnemen via telefoonnummer 010-2108456 06-27320445 of via de e-mail info@horseshopinternational.nl  
 

Betaling: Vooruitbetaling via bank/giro: Uw bestelling wordt verzonden zodra het volledige bedrag op bankrekening IBAN: NL83INGB0005358940 is bijgeschreven onder vermelding van uw naam en ordernummer. 

Internationale betalingen (International payments):    IBAN: NL83INGB0005358940   BIC: INGBNL2A

Verzending onder rembours: Uw bestelling wordt op uw telefonische verzoek aan u verzonden en u betaalt dan aan de postbode. De verzendkosten binnen Nederland voor "Verzending onder rembours" bedragen bovenop de normale verzendkosten 6 euro plus 1% extra.

Paypall: Betaling met je aan je creditcard gekoppelde paypall rekening.

Ideal: Via het bestelprogramma kunt u rechtstreek betalen bij uw eigen bank in uw eigen omgeving via de betaalmogelijkheden van Ideal.

Contant of PIN: U haalt de bestelde artikelen zelf af op Bermweg 224 in Capelle ad IJssel en rekent contant af of betaalt per PIN.  06-27320445 of 010-2108456

Openingstijden :

Maandag 13-18 uur
Dinsdag 10-18 uur
Woensdag 10-18 uur
Donderdag 10-18 uur
Vrijdag 10-20 uur
Zaterdag 10-17 uur


Foto's en tabellen: Op alle foto's en tabellen van de website van Horseshop International rust copyright. Deze mogen zonder toestemming niet gebruikt worden.

AVG

Over ons privacybeleid

Horseshop International geeft veel om jouw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over jou en jouw gebruik van onze diensten hebben verzameld. 

Wij stellen jouw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.
Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de websites en de daarop ontsloten dienstverlening van Horseshop International. 

De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 25/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. 

Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over jou door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan je uit op welke wijze wij jouw gegevens opslaan en hoe wij jouw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten je hebt met betrekking tot de door jou aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als je vragen hebt over ons privacybeleid kun je contact opnemen met onze contactpersoon voor privacy zaken, je vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking

Hieronder kan je lezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkel

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Magento. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Magento heeft toegang tot jouw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen jouw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.

Magento is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Magento maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot jouw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

Magento behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

Webhosting
Wij nemen webhosting- en emaildiensten af van Cream. Cream verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt jouw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Cream heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van persoonsgegevens te voorkomen. Cream is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

 

Payment processors

Multisafepay en PayPal

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Multisafepay en PayPal. Multisafepay en PayPal verwerken jouw naam, adres en woonplaatsgegevens en betaalgegevens zoals bankrekening- of creditcardnummer. Multisafepay en PayPal hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. Multisafepay en PayPal behouden zich het recht voor jouw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen.

Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Multisafepay en PayPal’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Multisafepay en PayPal bewaren jouw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.


Verzenden en logistiek

PostNL, DHL of DPD

Als je een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om jouw pakket bij jou te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van POSTNL, DHL OF DPD voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij jouw naam, adres, woonplaatsgegevens en e-mailadres met deze partijen delen. De partijen gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat voornoemde onderaannemers inschakelt, stellen zij jouw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Kassasysteem

RKassa

Voor ons kassasysteem maken wij gebruik van de diensten van RKassa. Alleen klanten in de winkel (niet in de webshop), worden met toestemming opgenomen in het klantensysteem. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. RKassa heeft toegang tot jouw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen jouw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.



E-mail-nieuwsbrief

You maillist provider

Voor het verzenden van onze e-mail nieuwsbrief maken wij gebruik van de diensten van YMLP. Je bent opgenomen in ons e-mailbestand als je in ons kassasysteem staat, wanneer je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, of wanneer je in het verleden hebt meegedaan aan een actie waarvoor aanmelding voor de nieuwsbrief een voorwaarde was. Wij delen jouw e-mailadres met YMLP voor de verzending van onze nieuwsbrieven. YMLP zal jouw e-mailadres nooit gebruiken voor een ander doel. Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven voor de nieuwsbrief via de link “uitschrijven” die onderaan elke nieuwsbrief staat.



AFAS 

Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van AFAS. Wij delen jouw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot jouw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Jouw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen.

AFAS is tot geheimhouding verplicht en zal jouw gegevens vertrouwelijk behandelen.AFAS gebruikt jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.



Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die jij verstrekt. Wij gebruiken jouw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als je gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op jouw verzoek -op een later moment contact met je op te nemen, vragen wij je hiervoor expliciet toestemming. 

Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen.

Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens
Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan ficaal en strafrechtelijk onderzoek
In voorkomende gevallen kan Horseshop International op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van jouw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen jouw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen
Wij bewaren jouw gegevens zolang je cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij jouw klantprofiel bewaren totdat jij aangeeft dat je niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als je dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met jouw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.

Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot jouw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van jouw opdracht hebben vervaardigd.

Jouw rechten
Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heb jij als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen je hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe jij je op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van jouw gegevens enkel naar jouw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat je de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij je vragen je te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvang je in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

Jij hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij jouw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht
Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. Jij kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacy zaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als jouw verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht
Jij hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacy zaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als jouw verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking
Jij hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid
Jij hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacy zaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als jouw verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over jou die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten
Jij hebt in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door of in opdracht van Horseshop International. Als je bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van jouw bezwaar. Is jouw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan jou ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

Jij hebt bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken jouw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Ben jij van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacy zaken.

Cookies

Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Cookies van derde partijen

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze.

Wijzigingen in het privacybeleid
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt je echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot jou verwerken, dan brengen wij jou daarvan per e-mail op de hoogte.